Haakflix tips & tricks

Hi allemaal!

Hier het team van Haakflix, met een blog vol handige tips & tricks over Haakflix. Want hoewel we al even live zijn en je vast al veel dingen heb gezien en geleerd, is een naslagwerk (of juistje een duwtje in de rug) nooit weg!

NIEUWE PATRONEN
Wist je dat je heel gemakkelijk kunt zien welke haakpatronen nieuw zijn toegevoegd aan de collectie? Ga maar eens met je muis in het bovenste menu op ‘Patronen’ staan. Daar zie je aan de rechterkant de twee meest recent toegevoegde patronen. Maar ook op de ‘Ontdekken’ pagina vind je een mooie rij met nieuwe haakpatronen en een optie om alle patronen te bekijken. Als je daarop klikt dan zie je in chronologische volgorde (nieuw naar oud) welke patronen er allemaal online zijn gekomen. Handig hè!

HET HAAKPATROON
Als je eenmaal een haakpatroon hebt geactiveerd, kan je aan de slag. Misschien wil je wel even inzoomen of de pagina’s naast elkaar zien. Dat kan allemaal! Bekijk in deze video hoe je dat doet en welke andere mogelijkheden je nog hebt!

CATEGORIEËN, TAGS EN FAVORIETEN
Alle haakpatronen op Haakflix zijn onderverdeeld in vijf categorieën: Accessoires, Amigurumi, Baby’s en Kinderen, Home Deco en Kleding. Zo kan je gemakkelijk de collectie doorzoeken! Hieronder lichten we verschillende categorieën nog even uit. Ook handig zijn de tags waar de haakpatronen van Haakflix aan gekoppeld zijn. Elk project is gelinkt aan vier á vijf tags die allemaal te maken hebben met het onderwerp of het niveau van het haakpatroon. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘Bungelschaap’. Bij dit patroon zie je onder andere de tag ‘Gift’. Als je op deze tag klikt, ga je naar een pagina waarop alle haakpatronen die ook deze tag hebben. Superhandig, want zo zie je in één oogopslag (oké, wel even de pagina’s doorscrollen) of er een leuk en passend haakcadeautje voor je tussen zit. Probeer het maar eens uit!

Kom je tijdens het doorzoeken van de categorieën en tags een haakpatroon tegen die je echt een keer wilt maken? Klik het patroon aan en geef het een hartje! Bovenaan in de website zie je datzelfde hartje terugkomen. Daar staat jouw verzameling van favoriete patronen.


Dan hier nog even kort de categorieën die in Haakflix staan. Wij zijn benieuwd: welke categorie (of tag) zou jij graag nog terug zien in Haakflix?

Haakpatronen voor accessoires
Accessoires maken je outfit compleet! Met onze haakpatronen voor tassen, sjaals, omslagdoeken, handschoenen, mutsen en sieraden, maak je de blits. Kies jouw favoriete gehaakte accessoire(s) en ga lekker aan de slag. Haken maar!

Haakpatronen voor amigurumi
Knuffels, donuts, popjes, fruit en nog veel meer! Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een haakpatroon met de amigurumi techniek voor. Voor welk gehaakt project ga jij?

Haakpatronen voor baby’s en kinderen
Hoe leuk is het om cadeautjes te haken voor je (klein)kinderen? Met deze haakpatronen haak je de schattigste knuffels, kinderkleding en speelgoed!

Haakpatronen voor home deco
De leukste decoratie voor in huis haak je zelf! Ga aan de slag haakpatronen van dekens, kleden, wandhangers, kussens en nog veel meer. Welk gehaakt project past het best in jouw interieur?

Haakpatronen voor kleding
Haak je eigen kleding met deze gave haakpatronen. Ga je voor een kleurrijk gehaakt vest? Of juist voor een gehaakte trui of top in één kleur? Haak je eigen toffe outfit. En vul je kast met zelfgemaakte kledingstukken.

We hopen dat je wat aan deze tips & tricks hebt! Heb je een vraag of kunnen we je ergens bij helpen? Laat het ons weten via de reacties of mail naar haakflix[@]uitgeverijscala.nl.

Heel veel haakplezier gewenst namens het team van Haakflix!


Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Scala
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right