Gelukkig hebben we nog Haakflix!

Deze blog wordt strijdig met een knipoog. Waarom? Door de situatie waarin wij nu leven: Covid19, de oorlog in Oekraïne, de hoge prijzen van voedsel, gas en elektriciteit.

Iedere dag nare berichten. Is er nog iets positiefs? Natuurlijk familie, vrienden, gezondheid, etc. Maar toen dacht ik, gelukkig hebben wij Haakflix en onze geweldige hobby. Ik dacht hoe kan ik me bewapenen tegen de hoge prijzen en een koude winter? Door een klein bolletje wol en natuurlijk een haaknaald. Hoe? Dat ga ik je vertellen, beste Haakflixer. Ik heb bijvoorbeeld een niet afgemaakte deken. Ik had wol besteld (was prijzig) en enthousiast aan begonnen, maar toen werd het enthousiasme minder en minder. Saai. Ik ben gestopt.

Maar nu denk ik, ik ga de deken toch afmaken om lekker warmpjes op de bank te zitten in de winter met de verwarming tandje lager.

Heb je ook een niet afgemaakt project zoals ik? Dan is dit misschien het moment om het weer op te pakken. Je kan het  ook cadeau geven, de ontvanger zou zeker dankbaar zijn. Hier vind je ideeën zat. Een deken, omslagdoek, sjaal, etc. Heerlijk warm.

Vandaag is het schitterend weer, ik ga zo in de tuin zitten om mijn deken verder afmaken.

Fijne zomer en Haakflix-ze!

– Maja Nowicka

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Scala
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right