Veelgestelde vragen

Wat is Haakflix?

Haakflix is een online platform met een groot aanbod van geteste haakpatronen. Momenteel zijn er meer dan 700 patronen en elke week komen er nieuwe items bij. Bekijk zoveel haakpatronen als je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt! Daarnaast doe je inspiratie op via haakblogs en -tips. Dankzij de video’s leer je ook de haaktechniek beter. Dat alles voor slechts één bedrag per maand.

Wat voor soort haakpatronen staan er op Haakflix?

Haakflix biedt je de leukste, meest trendy haakpatronen van dit moment. Door de handig ingerichte filters doorzoek je de collectie makkelijk. Van kleding, home deco en amigurumi tot haakpatronen voor kids en accessoires, je vindt het allemaal terug bij Haakflix. De patronen zijn getest en een aantal komt uit tijdschriften zoals Aan de Haak, HobbyHandig en Creëer Magazine.

Hoeveel kost Haakflix?

Haakflix open je waar en wanneer je maar wilt. Vanaf slechts € 8,99 per maand maak je al gebruik van onze service. Geen bijkomende kosten of contracten. Kijk meteen of er lopende acties zijn op dit moment.

Krijg ik korting op Haakflix als ik abonnee ben van Aan de Haak?

Ja, als abonnee van Aan de Haak krijg je extra korting op Haakflix. Vul daartoe je abonneenummer in bij het formulier en klik op waardebon toepassen. Klik hier om je te abonneren. Als je nog geen Aan de Haak abonnee bent kun je gebruik maken van het voordeel door meteen een combi-abonnement te nemen.

Hoe betaal ik voor Haakflix?

Het eerste jaar betaal je via iDeal. Na het eerste jaar wordt het abonnementsgeld per jaar geïnd via een automatische incasso.

Op welke apparaten kan ik Haakflix gebruiken?

Haakflix is een online platform, dus overal waar je internet hebt, open je deze site. Je opent de website bijvoorbeeld op een laptop, PC, tablet of smartphone.

Wanneer heb ik toegang tot Haakflix na aanmelding?

Tijdens het bestelproces maak je direct je account aan. Je kan na betaling gelijk aan de slag!

Hoe moet ik inloggen in Haakflix?

Registreer en betaal je abonnement eerst. Vervolgens log je in met inlog/e-mailadres en wachtwoord op mijn account. Rechtsbovenin staat een poppetje, vul daar je login en wachtwoord in.

Ik ben mijn aanmeldgegevens voor Haakflix kwijt, wat nu?

Ga naar de inlogpagina en klik vervolgens op wachtwoord vergeten. Je komt dan op een pagina waar je je e-mailadres of loginnaam invult. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Je krijgt een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen, hoe doe ik dat?

Log in met je aanmeldgegevens. Ga naar Accountgegevens om het e-mailadres te wijzigen.

Hoe lang loopt mijn lidmaatschap?

Je kunt een jaar lang gebruik maken van onze service! Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd.

Is Haakflix ook geschikt voor beginners?

Jazeker, de patronen op Haakflix variëren van simpel tot uitdagend. Start gemakkelijk en kies voor steeds een stapje moeilijker.

Hoe kan ik Haakflix opzeggen?

Haakflix is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Stuur ons even een mailtje met jouw gegevens en wij zorgen ervoor dat je abonnement stop wordt gezet. Je hebt nog toegang tot Haakflix totdat je lopende jaarabonnement afgelopen is.

Hoe vind ik de patronen waar ik mee bezig ben terug?

Bij ieder patroon zie je een hartje rechts bovenin de afbeelding. Als je dat aanklikt, wordt het patroon toegevoegd aan je favorieten. Via het hartje bovenaan de pagina kom je op je eigen favorieten-pagina.

Hoe gebruik ik de PDF viewer?

Zoek het patroon op dat je wilt bekijken. Klik vervolgens op de knop 'patroon activeren' en bekijk het patroon. Kijk ook of er geen pop-up blocker op je browser zit.

Hieronder wat tips over de viewer:

Ik snap het patroon of een bepaalde techniek niet, waar kan ik terecht?

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik zelf ook patronen op Haakflix zetten?

Maak je zelf haakpatronen en wil je deze op Haakflix zetten? Neem contact met ons op via haakflix@uitgeverijscala.nl.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

Kan ik de patronen ook printen?

Jazeker. Rechts bovenin staat een icoon van een printer of rechtermuisknop en printen.

Mijn vraag staat hier niet bij…

Geen probleem! Neem contact met ons op en wij doen ons best je verder te helpen.

Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing