Inspiratie opdoen in de natuur

Beste Haakliefhebber,

Ik ben heerlijk 2 weekjes weg op vakantie. Natuurlijk was het eerste wat ik in mijn koffer deed wat bolletjes wol en een paar haaknaalden. Ondertussen nu heerlijk genieten op bestemming, en ik krijg ontzettend veel ideeën doordat ik me bevind in een andere omgeving. Ik ben in Polen op dit moment, en door de prachtige natuur en cultuur is hier veel te zien. Zo ben ik op het idee gekomen om mijn witte t-shirt op te pimpen die ik mee had genomen. Ik heb me laten inspireren door de kleuren die ik zie. Het bos is vlakbij dus je ziet prachtige bloemen en veel groen van de bomen. Ik vond het een onwijs leuk idee om even wat op mijn simpele t-shirt te haken. Zo kan het een granny square, bloem, of je favoriete steek zijn bijvoorbeeld. En zoiets kleins valt toch erg op, en je hebt je laten inspireren door wat je ziet en tegen kwam. Ik ben hier onwijs enthousiast over! Daarnaast natuurlijk even wat lokale hobbywinkels bezocht om te zien wat de trends hier zijn. Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren omdat natuurlijk thriften en handgemaakte producten helemaal in zijn. Ik wens jullie veel haakplezier! 

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Scala
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right