Wat zijn nou goede haakvoornemens?

Hallo Haakflixer,

Een nieuw jaar en een nieuw begin zou ik zeggen. Doe je mee aan de goede voornemens?

Je ziet het vaak op televisie en in de reclamespotjes van de sportschool, een abonnement met een aantrekkelijke prijs. Maar houd je het wel vol het gehele jaar? Bestaan er ook haakvoornemens? Wat mij betreft wel!

Je moet deze voornemens natuurlijk wel zelf verzinnen. Wat dacht je van in plaats van elke keer nieuwe garen te kopen, in het nieuwe jaar eerst alle restjes op te maken. Of de projecten waar je zo enthousiast aan begonnen bent eerst af te maken.

Je kunt ook als nieuwe voornemen stellen om je wol netjes op te ruimen en te sorteren. Met dat laatste heb ik altijd een probleem. Ik heb stapels met opbergdozen door het hele huis staan. Op Facebook en Instagram zie je geweldig georganiseerd hobbykamers met wol geordend op kleur. Dat zou ik ook heel graag willen, maar helaas beschik ik niet over zoveel ruimte.

Maar ik heb een leuke oplossing gevonden om aparte kleurencombinaties te creëren. Ik knoop verschillende stukjes met een winder aan elkaar en je hebt zo’n cake wol!

Je kunt natuurlijk altijd als goede voornemen hebben om meer te haakflixen, ideeën op te doen en vooral te genieten.

Met of zonder goede voornemens wens ik jou veel gezondheid, creatieve momenten en vooral veel plezier met haken toe.

Groetjes,

Maja Nowicka

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right