(Kerst) haakinspiratie

Hallo haakflixer,

Inmiddels ben ik klaar met de kerst ornamentjes voor mijn patiënten. Het is een hoop werk, maar de mensen zijn enorm dankbaar en ik heb veel plezier in het geven. Ik heb ze uiteraard mooi ingepakt met een leuk kaartje erbij.

Hoe ver zijn jullie met jullie haakwerk rondom kerst? Haak je een deken, kerstgnome of granny square kerstballen met een vintage look?

Of zijn jullie nog bezig met het haken van een schoencadeautje voor sinterklaas? Een gehaakte sleutelhanger zal iedereen waarderen en past in iedere schoen!

Zelf ben ik bezig met het haken van een patroon dat ik eerder heb ontworpen. Door een ander soort garen te gebruiken, krijgt je haakwerk een hele andere look. Ik heb mijn deurstopper muis nu veranderd in een roze knuffel van chenille wol met fiberfill, dus zonder rijstvulling. Denk er ook eens aan om een kleinere versie van een project te maken door katoengaren en een kleine haaknaald te gebruiken. Of wat dacht je van cartoon ogen? Zo kun je met één patroon verschillende projecten maken met een geheel andere look.

Dat was het weer voor vandaag.

Veel plezier met haken en tot de volgende keer!

Groetjes,

Maja

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right