Een luxe probleem

Hallo Haakflixer,

Ik heb ontzettend veel wol. In mijn huis vind je overal wol. Ik zou het een luxeprobleem noemen. Mijn goede voornemen voor 2023 was dat ik geen nieuw wol meer zou kopen, maar dit is al mislukt in de eerste maand. 

Zodra ik wol zie, zie ik gelijk het eindresultaat, en bedenk gelijk wat ik zou gaan maken. Op deze manier groeit mijn voorraad weer. Heb jij dat ook? 

Naast mijn passie voor haken heb ik ook nog het dagelijkse leven; werken, opruimen, boodschappen doen en koken, net als iedereen. Daarom vergeet ik soms het bolletje wol, waar ik zo enthousiast over ben. 

Laatst was ik tussen al mijn wol aan het kijken en kwam ik een minder aantrekkelijk bolletje wol tegen. 

Ik vroeg me af : “Waarom heb ik dit ooit gekocht?”.

Ik begon met het bolletje te haken en tot mijn verbazing had ik een ontzettend leuk eindresultaat. Ik heb een pompoen gemaakt met een steeltje van een kaneelstokje. Super schattig en het bolletje wol bleek toch een leuke kleur voor dit patroon te zijn. 

Zo zie je maar weer, dat je grote voorraad wol toch nog een echte schat kan bevatten. 

Om mijn wol te laten slinken, probeer ik mijn restjes op te maken.

Momenteel ben ik bezig met de granny stripes deken. Het fijne van dit design is dat je het aan de kant kan leggen en het na een tijdje weer kan oppakken. Daarnaast geniet ik van de vrolijke kleuren bij zo’n granny stripes deken. 

Ik ben benieuwd; hoe ga jij om met je voorraad met wol? Heb je een prachtige kast met wol op kleur?  Of heb je net als ik je wol overal in opbergdozen staan? 

Hoe je je wol ook bewaart; het maakt niet uit, want wij hebben een geweldige hobby. 

Veel haakplezier! 

Maja 

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right