Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Hallo Haakflixer, 

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Flauw, he? Natuurlijk een haaknaald en wol. Want ik ga opnieuw beginnen. 

Een paar maanden geleden heb ik samen met mijn collega een kraam gehuurd om onze creatieve dingen te verkopen, zoals je hebt kunnen lezen in mijn blog. Maar dat was een grote flop i.v.m. een verkeerde timing. Want in januari is iedereen nog aan het bijkomen, geestelijk en financieel van de Sinterklaas en Kerst.  Daarom ik ga nu mijn geluk beproeven in september. Ik heb een kraam gehuurd van 4 meter lang met een afdakje. Dat afdakje vind ik grappig. Ik ga samen met mijn collega en natuurlijk delen we de  kosten en het plekje.

Als voorbereiding heb ik veel gehaakt tijdens mijn vakantie en uiteraard weer wol gekocht. Want stel voor, dat je wol te kort komt en je hebt een prachtige ideeën in je hoofd. Te weinig ruimte in je koffer en ruimbagage mag maximaal 20 kg wegen. Maar dat is een ander verhaal. Ik ga gewoon genieten en wat mag er niet ontbreken in mijn kraam? Een Haakflix creatief project natuurlijk, bijvoorbeeld deurstopper muis, tochtdier teckel en niet te vergeten veel plezier.

Ik hoop dat het droog blijft, maar geen zorgen, ik heb toch een afdakje,  hi hi.

Tot volgende keer,

Haakflix je mee?

Maja

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right