Ik ben verliefd!

Wat een titel zou je denken. Maar inderdaad ik ben verliefd. Het begon met mijn verjaardag in mei. Ik had een heerlijk dagje naar Hortus Botanicus in Leiden samen met mijn gezin, daar hebben we ook heerlijk geluncht. Het schitterende weer was een extra cadeau dat ik voor mijn verjaardag kreeg. Toen ik eenmaal thuis was gekomen, ben ik goed verwend met de cadeautjes. Ik ben echt verwend die dag. En toen kwam het… Ik kreeg maar liefst 18 bollen wol !!!! Mijn hoofd ging gelijk het overuren maken, want wat ga ik maken. Toen had ik een idee, laat ik voor de zomer een hele leuke deken maken met een botanische steek. Hiermee bedoel ik een deken dat die lekker nonchalant over de tuinstoel kan leggen en heerlijk onder kan zitten wanneer het wat kouder word op die zomerse avonden. Ik wou het simpel houden, dat ik ieder moment van de dag, na mijn werk lekker kan haken en ontspannen. De steek die ik
heb gekozen is een iris steek, ken je deze? Ik heb deze steek pas ontdekt en daarom werd ik verliefd en vond ik het heel erg passend. En toevallig heb ik irissen in mijn moestuin. Hoe leuk is dat! Inmiddels ben ik begonnen met mijn deken en super blij.

Heb jij ook zo’n ontdekking van de hemel gehad? Misschien in Haakflix?

Laat je het me weten?
Maja

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right