Scala bestaat 30 jaar!

Hallo Haakflixer,

Dat is weer een tijd geleden, ik praat jou snel bij. Wist je dat Uitgeverij Scala 30 jaar bestaat en ik uitgenodigd was om dat te komen vieren op 22 augustus met Aan de Haak designers?

Maar mensen lief, wat was het toch spannend om daar heen te gaan. Ik had twee obstakels. Als eerste moest ik mijn dienst ruilen en tijdens de vakantietijd in het ziekenhuis gaat dat niet altijd even gemakkelijk. Nergens denk ik. Eindelijk naar veel puzzelen is het gelukt. Een avonddienst hier en dagdienstje daar. Toen kwam NS staking, ik zou namelijk met de trein gaan. Een klein geluk, de staking begon in mijn regio daags erna. Wel vervelend voor alle partijen.

Op 22 augustus ben ik naar Amersfoort gereisd, naar het kantoor van Scala. Wat was dat toch fijn de mensen in echt ontmoeten, met wie je telefonisch en via mail contact hebt. Daar zat ik dan met mijn nieuwe groene blouse met lange mouwen en met 26℃ buiten. Maar ik wou me goed presteren. Ik kende niemand, maar gauw was het ijs gebroken want je
deelt dezelfde passie voor het haken en voor Haakflix. De plannen waren gemaakt, goede gesprekken gevoerd en opdrachten in groepjes. En een lekkere lunch ontbrak niet. Kortom een geslaagde dag. Met als kers op de taart een goed gevulde goody bag als kado gekregen.

Thuis gekomen nog in de achtertuin geposeerd met de kado tas met een logo uiteraard van Haakflix. Dat was het weer, tot de volgende keer.

Haakflix je weer mee?

Groetjes,
Maja Nowicka

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right