Een flop

Hallo Haakflixer,

Ik heb weleens op YouTube filmpjes gezien waarin te zien is hoe mensen zich voorbereiden voor een crea markt in Amerika. Dan kijk je je ogen uit. Alleen al de voorbereidingen zijn geweldig. Wol kopen bij Michael’s Craft store of Jo-Ann waar je met een supermarktkarretje rond rijdt en zo’n heerlijke zachte bol Bernat wol in alle kleuren in je karretje gooit. Geweldig!

Daarna haken als een malle en dat dan op die dag zelf nog in een enorme kraam uitstallen. Als kers op de taart na afloop het bedrag noemen, met hoeveel iemand heeft verdiend. Yeeh!

Ik heb het zelf ook een paar dagen geleden geprobeerd toen ik op de kleine crea markt stond met mijn collega. Al waren mijn voorbereidingen anders. Ik ben niet naar Micheal’s geweest, maar ik zat heerlijk te haken met mijn wol van Katia, die is ontzettend zacht en fluffy.

Ik deelde samen met mijn collega een gratis tafeltje en we kregen veel bewondering, maar we hebben niks verkocht. Ik kwam tot de conclusie dat januari niet zo’n goede maand is om te verkopen. Zo net na de kerst zijn mensen klaar met al die inkopen. Met het nieuwe jaar komen de beste voornemens om te besparen, waardoor mensen geen extra geld uitgeven.

Ondanks we niks hebben verkocht heb ik wel veel lol gehad, gelachen en ben ik een ervaring rijker. En wat is jouw ervaring beste Haakflixer?

Wat voor mij telt is dat het een heerlijke hobby is die wij delen op dit platform.

Groetjes,

Maja

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Maja Nowicka
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right