I love granny squares!

Hallo Haakflixer,

Mijn laatste werkdag zit er op. Het duurt nog wel even voordat ik in de vakantie modus zit. Nog druk in mijn hoofd, heb ik alles overgedragen aan mijn collega’s? Niks vergeten? Gelukkig werk ik in een 24 uurs bedrijf, mijn werk wordt overgenomen. Want in het ziekenhuis gaat het werk gewoon door. Thuis ook nog opruimen, moestuin netjes achter laten. Gelukkig wordt er water gegeven. Op mijn eerste vrije dag ga ik lunchen met mijn dochter en genieten van quality time met haar. Daarna even langs de winkel om wol “kijken”. En hopla zomaar, 6 bollen wol rijker. Maar wat een kleuren. Nog geen idee wat zou ik gaan doen, maar de kleuren combinatie is geweldig. Je denkt vast: maar ze roept: ‘ik maak eerst de restjes wol op’. Helaas heb ik ook een zwak moment. Hi hi. Ik heb gekozen om granny squares te gaan maken. Dat wordt mijn project tijdens de vakantie. Ze nemen niet zo veel plek in, in mijn koffer. Thuis alvast een voorproefje gemaakt, ik noem dat een herfstsjaal. Hij is wat smal en niet zo lang. En leuke combi met een wat donkere jas en geweldige kleuren explosie. Voor de vakantie neem ik 5 kleuren wol en ik maak wat grotere squares, dat wordt een brede en langere sjaal. Om lekker 2 keer om mijn nek te slaan. Ik vlieg naar Gdansk vanuit Eindhoven, fingers crossed of het lukt en mijn vlucht niet geannuleerd wordt.

I love granny squares, jij ook?

Haakflix ze!
Groetjes van Maja

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte
Laat het weten als er
De auteur van deze blog
Scala
Copyright © 2024 Scala Publishing
Haakflix is onderdeel van Scala Publishing
arrow-leftarrow-right